Fenyő csapágy KFT.

SKF ENERGIATAKARÉKOS CSAPÁGYAK

100 éves műszaki szakértelmére és a tribológia és kapcsolódó tudományok terén szerzett páratlan tapasztalataira alapozva az SKF továbbfejlesztette a világ már eddig is legjobb kúpgörgős és mély hornyú golyóscsapágyait.

SKF KARBANTARTÁSI ÉS KENÉSTECHNIKAI TERMÉKEK

Minden csapágynak van egy számított üzemi élettartama. A kutatások azonban azt mutatják,hogy különböző okok miatt ezt nem minden csapágy éri el. Az élettartamnak fontos szakaszai vannak, amelyek mindegyike komoly hatással van a csapágy működésére. Az élettartam egyes szakaszai a beszerelés és kenés, a beállítás, az alapfokú állapotfelügyelet és a kiszerelés. Az életciklus egyes szakaszainak rendkívül fontos szerepe van a csapágy maximális üzemi élettartamának elérésében.  Helyes karbantartási gyakorlattal és megfelelő szerszámok alkalmazásával jelentősen növelhető a csapágy üzemi élettartama, a termelékenység és a hatékonyság.

LOCTITE KARBANTARTÁSI MEGOLDÁSOK

Ennek az ipari karbantartási mérnököknek szóló korszerû ismertetônek az alapján könnyen kiválaszthatja azt a megfelelô Loctite terméket, amellyel meg tudja oldani a felmerülô problémákat és meg tudja elôzni a leállásokat és meghibásodásokat.

FELO újdonságok