Fenyő csapágy KFT.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk elsősorban a már több mint 100 éve működő és világszerte piacvezetőként ismert SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt. termékeit forgalmazza.

 Emelett szerződött partneri viszony fűz a Robert Bosch Kft-hez illetve a BetaMAX Kft-hez.

A vállalkozás célkitűzése a vevői igények minél magasabb szinvonalú kielégítése, a cég versenyképességének növelése, a minél magasabb szolgáltatási színvonal elérése.

Ennek érdekében szakképzett illetve folyamatosan képzett, udvarias, megbízható, rugalmas munkatársakkal dolgozunk együtt, továbbá megbízható és pontos beszállítókkal állunk kapcsolatban, ezzel is segítve a folyamatos és minőségileg kifogástalan termékek és szolgáltatások nyújtását.

Termékeink

Szolgáltatások

A nálunk vásárolt termékeket igyekszünk a legrövidebb határidőn belül megjavíttatni. Garancián túli javíttatásokkal kapcsolatban kérje árajánlatunkat.
Cégünk folyamatosan az Ön rendelkezésére áll, így a nyitvatartási időn felül is számíthat ránk. Hívja ügyeleti telefonszámunkat! +36 30 340 8181
Partnereink folyamatos kiszolgálása érdekében vállaljuk bizományosi szerződés alapján létesített raktározást.

Legyen szerződőtt partnerünk és élvezze minden előnyét.  

Nem hagyjuk egyedül! Ha bármilyen szaktanácsadásra  van szüksége mi segítünk. 

Igény esetén Cégünk felkészült és szakképzett munkatársai ellátogatnak Önhöz és bemutatják az Ön érdeklődési körének megfelelő termékeket, újdonságokat.
Igény esetén Cégünk felkészült és szakképzett munkatársai ellátogatnak Önhöz és bemutatják az Ön érdeklődési körének megfelelő termékeket, újdonságokat.
A 16:00 óráig beérkezett megrendelés teljesítését futárszolgálat segítségével az egész ország területére 24 órás határidőn belül vállaljuk.

Alkalmazástechnikai mérnöki szolgáltatások

Csapágyélettartam-számítás

Az SKF által fejlesztett speciális szoftverekkel a csapágyak különállóan, vagy akár egy rendszer elemeként (pl. villanymotor, szélerőmű, hajtómű) vizsgálhatóak.

Az SKF szoftverekben rejlő lehetőségek

Milyen egyéb tényzők befolyásolják a csapágyak élettartamát? Ezek alapján kiszámítható a csapágyak élettartama? Kattintson ide, hogy megtudja.

Szerszámgépek főorsóinak javítása, felújítása

Szakembereink - ha szükséges, a helyszínen végzett állapot-ellenőrzést követően, (amelybe a rezgésdiagnosztikai vizsgálat is beletartozik) - a hiba okának elemzése után a (szíjhajtású, integrált motorhajtású vagy közvetlen hajtású, vagy egyéb rendszerű) főorsók felújítását klimatizált környezetben végzik.